Bedrijfsyoga, bedrijfsuitje of ondersteuning bij een retreat

Yoga is een krachtig instrument om het lichaam en de mind te reinigen, te ontwikkelen en te onderhouden. Zeker in onze prikkelvolle westerse wereld, kan yoga je ondersteunen bij het verwerken van alle informatie en je de kracht geven bij jezelf te blijven en jouw keuzes te maken. De kracht van yoga kan heel goed worden ingezet bij groepstrainingen, retraites en zelfs bij uitjes. Als start van de dag of als prettige break om even uit het hoofd te komen en de energie door het lijf te laten stromen. Je kunt de dag op een ontspannen wijze starten door adem- en aandachtsoefeningen en rustige asana’s die op een milde wijze het lichaam stretchen. Of juist inspannend met een flow yogales, waarbij de asana’s door middel van de zonnegroet aan elkaar verbonden worden en die de energie opwekken.

De les kan aansluiten op een thema, bv. mindfulness, balans, flexibiliteit, reiniging of stevig staan. Of wil je juist dynamiek, verbinding en lol? Dan nodigt een les duo yoga deelne-mers uit tot samenwerken. Hoe geef je de ander ruimte zonder die van jezelf te verliezen? Help of ondersteun je de ander? Durf je jezelf over te geven? En voel jouw kracht als jij een ander draagt.

In overleg maak ik de les helemaal op maat en pas ik het aan op de groeps-grootte en jouw of jullie wensen.

Ben je op zoek naar een retraite waar persoonlijke ontwikkeling en ontspannen centraal staat? En vind je het helemaal niet erg als dit plaatsvindt in het mooie Portugal? Kijk dan even naar de informatie over de retraite Zuiver Zijn.